Hoe kunnen we helpen?

- wat we doen -

Aber is een full-service designstudio met een nuchtere focus op rendabele concepten. Onze klanten zijn retailers en bedrijven met zin om zich te onderscheiden. Samen zoeken we naar die factor die ervoor zorgt dat je kan differentiëren. Onze werktuigen zijn interieurdesign en marketing. Ons doel is jouw missie helpen bepalen en realiseren.  

- hoe doen we dat -

We werken modulair, maar starten graag met een audit om vervolgens samen de essentie van je bedrijf te pakken te krijgen.  Eenmaal de essentie bepaald ontwikkelen we een concept, stellen grenzen aan het budget, navigeren langsheen de engineering van je inrichting en eindigen vervolgens met de implementatie van een uniek interieur. 

1

 

DE ESSENTIE

 

Wat is je best verkopende product en waarom? Waar gaan je klanten echt naar op zoek?

 

2

 

CONCEPT DESIGN

 

Hoe maak je een interieur relevant voor je klanten en je personeel? Hoe kan je differentiëren in een snel evoluerende markt?

 

3

 

BELEVING

 

Hoe vergroot je de impact van je merk in een fysieke omgeving?

 

4

 

IMPLEMENTATIE

 

Hoe kan je je project volgens het vooropgestelde budget en timing realiseren?

 

1. DE ESSENTIE

Voor ieder concept baseren we ons op kennis en inzicht van je business en klanten. We nemen interviews af, maken een focusgroep en doen winkelobservaties. We maken een analyse van je product-categorieën.

2. CONCEPT DESIGN

Met de geanalyseerde gegevens en klanten-inzichten weten we nu wat de klanten willen en welke producten we op scene zetten . Het stelt ons in staat om een concept te creëren dat voldoet aan de geest en het hart van de klant.

3. BELEVING EN COMMUNICATIE

Een goed uitgewerkt belevingsconcept geeft een organisatie een voorsprong op de concurrentie. Door beleving creëer je een onvergetelijke indruk bij je klanten of gasten. Een sterke grafische identiteit en communicatie zorgt ervoor dat de klant dezelfde sterke relatie heeft met het merk on en off-line.

4. IMPLEMENTATIE

We doen het projectmanagement van je project, van idee tot opening. We zorgen ervoor dat je project binnen het vooropgesteld budget blijft. We maken een realistische planning op en houden ons daar aan.

 

 

 

Audit?

 

 

 

Vraag je je af hoe goed je scoort op vlak van winkelinrichting, beleving, retailtechnieken, etc...? Aarzel dan zeker niet om een vrijblijvende audit aan te vragen. We brengen je werkpunten in kaart om zo een stapje dichter bij een solide business te komen.

Maak een afspraak.

 

 

Onze klant getuigt over zijn klant:

"Dank voor de service en de korting en dank voor het pad in uw winkel;-) We kwamen binnen voor het afhalen van een expressomachine en gingen buiten met een expressomachine, een scheerapparaat, een dongle, een gsm en goesting in een 2de pick-up;-)"

Geert Schobben - zaakvoerder

Elektro MAC Deinze

 

 

Ook een creatieve aanpak nodig?

Wil je ook van je winkel een echte beleving maken? Of heb je een project voor ons? Mail dan naar Valerie. (valerie@aber.be) Of kom langs voor een eerste gesprek met kopje koffie.