Over Aber

 

Aber is een full-service designstudio.

We werken voor bedrijven en retailers met zin om zich te onderscheiden.

 

Eerst willen we je begrijpen, dan je business laten floreren.

Samen met onze klanten zoeken we naar die factor die ervoor zorgt dat je kan differentiëren. Onze werktuigen zijn interieurdesign en marketing. Ons doel is jouw missie helpen bepalen en realiseren.

 

Ons netwerk

Aber is een groeiend netwerk van specialisten: retail & product designers, interieurarchitecten, visual merchandisers, marketeers, grafisch vormgevers, communicatiedeskundigen en bouwkundigen. We stellen bij het begin van een project het juiste team samen in overleg met de klant en op maat van het project. Samenwerken met verschillende partners zet onze creatieve geesten op scherp en zorgt telkens voor een uniek en differentiërend resultaat.

 

Kom gerust

eens kennismaken

Geïnteresseerd om te werken met Aber? Plan dan vrijblijvend een uurtje met ons en maak kennis met de mensen achter Aber. We vertellen heel graag hoe de combinatie interieurdesign en marketing magie kan creëren. En we geven je graag inzicht hoe het toepassen van onze methodiek concreet voor jou kan werken.

Plan een afspraak.

 

Over Valerie

Valerie Bervoet is designer en expert retaildesign. Ze brengt het verhaal van je merk in beeld en doet de vertaalslag naar een uniek concept/interieur. Als consultant wordt ze vaak gevraagd om audits te doen van fysieke winkels. Met een nuchtere analyse brengt ze de werkpunten voor de retailer in kaart.

Valerie studeerde interieurdesign aan het Kask in Gent, specialisatie meubel en design. Kort na haar studies startte ze bij een retailbureau. Daar ontplooide ze haar passie voor commerciële inrichtingen. Haar focus? Retail en marketing. Ze werkte voor grote retailketens én kleine handelaars - allen op zoek naar differentiatie. Ondertussen heeft Valerie meer dan 15 jaar ervaring als expert retaildesign. 

Daarnaast is Valerie gepassioneerd door design, maar nog meer door mensen en de verhalen die hen verbindt. “Ik werk het liefst samen met andere designers en specialisten. Teamwork zorgt voor sterke resultaten. Mijn inspiratie zit in alledaagse dingen. Door bestaande materialen, vormen of kleuren in nieuwe contexten te plaatsen ontstaan er unieke creaties.”

Valerie ontwerpt voor het VOL+MAAKT label diverse objecten.

So, let’s meet & talk

Valerie Bervoet
retail & product designer
valerie@aber.be | 0494 32 90 08
 
Bedrijvencentrum De Punt
Kerkstraat 108, Gent
 

Instagram