Coronavirus

Retailcoaching heropening winkels

Initiatief voor gratis Retailadvies: her-openen en herdenken van je winkel.

De heropening is in zicht. Eindelijk. Maar in korte tijd zijn we terechtgekomen in een nieuwe tijd waarin we moeten omgaan met restricties en een nieuwe consument. Misschien heb jij behoefte om te sparren met een creatieve retailspecialist? 

Overleggen met iemand van buitenaf geeft je extra inzichten en andere perspectieven die je nu goed kan gebruiken. Welke maatregelen kan je nemen om aan de regels van social distancing te voldoen? Hoe kan je slim inspelen op een hernieuwde consument? Ik denk graag vrijblijvend met je mee en geef concrete tips om je winkel veilig te heropenen.

Je kan me boeken voor een gratis retailadvies sessie via video meeting. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen tijdens deze pittige tijden voor retail en ondernemerschap.

Mail via valerie@aber.be of bel met je vraag op 0494/329008. We bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. Wil je meteen een tijdstip vastleggen? Neem een kijkje in mijn agenda en leg een tijdstip vast. 

(Photo by Chase Clark)

 

 

Over Valerie Bervoet - retailcoach

Valerie is expert retail. Als consultant wordt ze vaak gevraagd om audits te doen van fysieke winkels. Met een nuchtere analyse brengt ze de werkpunten voor de winkelier in kaart. Valerie werkt voor grote retailketens en de kleinere winkelier - allen op zoek naar differentiatie. 

Valerie Bervoet - Linkedin

 

Boek hier je gratis retailadvies gesprek met Valerie. En krijg tips en advies voor de heropening van je winkel.