Dubavo

Corporate office design

 

Dubavo is een farmaceutische groothandel met meer dan 40 jaar ervaring in de distributie van diergeneesmiddelen, medisch materiaal en dierenvoeding. In 2020 lanceerden ze een nieuwe tak binnen het bedrijf in professionele schoonmaakproducten. Dit ging samen met de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl van Dubavo. Aber kreeg de vraag om deze vernieuwing  door te trekken voor de renovatie en uitbreiding van de kantoren in Lo-Reninge. In de ontwerpfase gingen we aan de slag met de essentie van Dubavo, de producten en de klanten. Een sterke identiteit, zowel on als offline is belangrijk. Klanten maken bij een afhaling of bezoek aan het bedrijf kennis met de Dubavo producten en de uitstraling van het bedrijf.

Eind 2022 starten we met de realisatie van dit ontwerp. Hieronder al een sneakpeak naar de simulaties van het interieurontwerp voor ontvangstruimte, kantoren en vergaderzaal.

dubavo corporate office design
Dubavo corporate office design
dubavo corporate office design
dubavo corporate office design
Aber Valerie Bervoet

 

let’s meet & talk!

Wil je ook naar een optimale customer journey in je bedrijf? Wil je je online identiteit doortrekken naar de uitstraling van je bedrijfsinterieur of showroom?

Mail naar Valerie. (valerie@aber.be) Of kom langs voor een eerste gesprek met een kopje koffie.

 

 

Valerie Bervoet

0494329008

https://www.linkedin.com/in/valeriebervoet/