retail trends

Ethische aankoopbeslissingen

retailtrends netsustain aberdesignstudio

Ethisch shoppen

Ethiek wordt een bepalende factor bij aankoopbeslissingen. Merken selecteren duurzame product keuzes en helpen zo hun klanten bij het doelgericht duurzaam shoppen!

 

netsustain ethicalretail aberdesignstudio
retailtrends netsustain aberdesignstudio

NET SUSTAIN

De online mode en beauty retailer NET-A-PORTER helpt de consument kiezen voor een duurzame toekomst. Net sustain is een gecureerd platform en helpt klanten kiezen uit een aanbod duurzaam gemaakte producten. De producten zijn geselecteerd volgens kenmerken die rekening houden met het welzijn van mens, dier en milieu. 

Net sustain

EdoCollective Aberdesignstudio ethicalretail

Etisch winkelhieren in België

In het hartje van Antwerpen bevindt zich Edo Collective, een plaats waar lokale en duurzame ontwerpers gezamenlijk hun creaties verkopen. De oprichters, Veerle en Lien, wilden een winkel die niet enkel van hen was, maar ook van de designers. Edo Collectief betrekt voor een jaar een schitterend pand in de Lange Koepoortstraat en stelt dit pand ter beschikking aan mindful, circulaire ontwerpers & makers als showroom of verkoopruimte, mét verkoopondersteuning.

Edo collective

 

Ken je ook een ethisch retailconcept?

Ken je ook een interessant retailconcept waar ethiek voorop staat en deel je dit graag? Mail dan naar Valerie. (valerie@aber.be)

 

Een duurzaam winkelconcept bouwen?

Wil je graag je winkelconcept duurzaam aanpakken? Mail dan naar Valerie. (valerie@aber.be)